Θεσσαλονίκη: 23χρονος εκβίαζε και κρατούσε 4 γυναίκες χωρίς την θέλησή τους

Οι γυναίκες περνούσαν δύσκολες στιγμές

Must Read

Ένα εφιάλτη ζούσαν για ένα χρονικό διάστημα τέσσερις γυναίκες στην Θεσσαλονίκη καθώς ένας 23χρονος τις κρατούσε χωρίς την θέλησή τους. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γυναίκες, εισήλθαν στη χώρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε διαμέρισμα όπου ο νεαρός, μαζί με έναν συνεργό του, τις κρατούσαν παρά τη θέλησή τους, τις εκβίαζαν και χρησιμοποιούσαν σωματική βία.

Όπως έγινε γνωστό, στόχος των δύο ανδρών ήταν να τους παραδώσουν περισσότερα χρήματα από τα όσα είχαν αρχικά συμφωνήσει, ώστε να τις απελευθερώσουν.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, αφού εντόπισαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τον 23χρονο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγής και εκβίασης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This