Χανιά: Κραυγή αγωνίας από μητέρα με μικρό παιδί που της έκοψαν το ρεύμα για 500 ευρώ!

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που βιώνει μία μητέρα στα Χανιά, που παλεύει να μεγαλώσει το παιδί της και τα τελευταία 24ωρα έχει μείνει χωρίς ρεύμα, αφού της το έκοψαν λόγω χρέους.

Πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία η οποία μένει στα Χανιά και συνολικά 23 χρόνια στην χώρα μας. Είναι παντρεμένη, αλλά ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή και τώρα η ίδια είναι αναγκασμένη να μεγαλώνει ένα μικρό παιδί που θηλάζει ακόμα, χωρίς να έχει κάπου να το αφήσει, καθώς παππούδες δεν υπάρχουν. Όπως τονίζει η ίδια, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν εργάζεται, καθώς δεν έχει πού να αφήσει το παιδί. Και καθώς δεν εργάζεται η ίδια και ο σύζυγός της δεν είναι εκεί, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις.

Ως εκ τούτου, την περασμένη Δευτέρα, στο σπίτι όπου μένει, στον Καλαθά, κόπηκε το ρεύμα καθώς το χρέος που συσσωρεύτηκε, έφτασε τα 508 ευρώ. Η ίδια, απελπισμένη πια, δεν ξέρει τί να κάνει και ζητάει βοήθεια από όποιον μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση αυτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This