Νύχτα μάχης με τις φλόγες στη Νάξο – Έσβησε η φωτιά στην Εύβοια

Must Read

Σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι στην Κεραμωτή Νάξου και φαίνεται πως η μάχη στο νησί θα είναι ολονύκτια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και κινείται από την Κεραμωτή προς την Απείρανθο. Η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά για απειλή του οικισμού.

Δεν λείπουν πάντως και τα οργισμένα σχόλια για την πυρκαγιά στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων…

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με οχήματα από Πάρο και Σύρο, ενώ έφτασε στο νησί και ένα πεζοπόρο τμήμα από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 10 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος επιχείρησαν νωρίτερα τέσσερα αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Έσβησε η φωτιά στην Εύβοια

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Χαλκίδας με 13 πυροσβέστες και 3 οχήματα είχε σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί πολύ γρήγορα η φωτιά που ξέσπασε στη θέση «Πανόραμα» του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη της Εύβοιας Γιώργο Κελαϊδίτη «η φωτιά που εξερράγη από άγνωστη αιτία, επεκτάθηκε σε δασική έκταση, ευτυχώς με χαμηλή βλάστηση. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με τη βοήθεια, κατοίκων και εθελοντών την έθεσαν πολύ γρήγορα υπό έλεγχο, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα επέκτασης».

*φωτογραφία: https://cyclades24.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This