Τρίτη 18/5/2021

Ταξίδι ελπίδας του μικρού Παναγιωτάκη από τα Χανιά

Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ο 10χρονος Παναγιωτάκης από τα Χανιά, ο οποίος έχει διαγνωστεί με μια σπάνια πάθηση, που προκαλεί επαναλαμβανόμενες επιληπτικές κρίσεις. Ο μικρός μαχητής αναχώρησε για το ταξίδι της ελπίδας από το αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, καθώς συγκεντρώθηκαν τα 200.000 ευρώ που απαιτούνταν για το χειρουργείο του, το οποίο θα γίνει στην κλινική του «Αγίου Λουκά», στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια του 10χρονου Παναγιώτη Δρακάκη, που παλεύει για τη ζωή του από τη γέννησή του κιόλας, είχε απευθύνει πριν από μερικές μέρες δραματική έκκληση για βοήθεια. Σε αυτήν οι γονείς τόνιζαν ότι πλέον η φαρμακευτική αγωγή δεν κάνει τίποτε στον γιο τους και γι’ αυτό είναι επείγουσα ανάγκη να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, δεδομένου ότι κάθε κρίση επιληψίας τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον θάνατο!

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της οικογένειας ήταν συγκινητική, καθώς άνθρωποι από όλη την Ελλάδα στάθηκαν στο πλευρό της και συγκέντρωσαν το ποσό που χρειαζόταν για τη θεραπεία του μικρούλη. Πλέον ευχή όλων είναι να υπάρξει θετική έκβαση και ο 10χρονος Παναγιώτης να επιστρέψει υγιής στην Κρήτη, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα, πιο ποιοτική, ζωή στο πλευρό των δικών του ανθρώπων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ