Πυρκαγιά στο Λουτράκι: «Εκκενώστε προς Κόρινθο» το νέο μήνυμα του 112

Must Read

«Αν βρίσκεστε στις περιοχές Καλαμάκι, Ίσθμια και Παράδεισος εκκενώστε προς Κόρινθο» αναφέρει το μήνυμα που εστάλη πριν από λίγο από το 112 και αφορά στη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στο Λουτράκι.

Κι αυτό, την ώρα που η Τροχαία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, έχουν προχωρήσει στο κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων έως τον κόμβο της Επιδαύρου.


Από τα διόδια της Κορίνθου και πέρα η ορατότητα είναι ουσιαστικά μηδενική, καθώς πυκνά σύννεφα καπνού καλύπτουν τον ουρανό γύρω από την παραθαλάσσια κωμόπολη του Λουτρακίου. Σημειώνεται πως από την πυροσβεστική δεν υπάρχουν πληροφορίες για  καμένες κατοικίες, ωστόσο, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας δήλωσε ότι οι φλόγες έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτια.

Επί τόπου βρίσκονται 108 πυροσβέστες με 32 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και 44 αστυνομικοί με 20 οχήματα για να βοηθήσουν στις διάφορες εκκενώσεις. Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί πως οι αρχές καλούν τους πολίτες να περιορίσουν την κατανάλωση νερού τις επόμενες ώρες, λόγω της έκτακτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This