Αδιανόητες ουρές στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου – Εγκλωβισμένη και η Μπακοδήμου

Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική που «έκλεισε» λόγω της φωτιάς

Must Read

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς οι Αρχές έκλεισαν την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, την ώρα που η μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Συγκεκριμένα η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακόπτοντας την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από κόμβο Αγίων Θεοδώρων μέχρι κόμβο Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αλλά και στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από κόμβο Αγίων Θεοδώρων μέχρι κόμβο Επιδαύρου και στα δύο ρεύματα.

«Κολλημένη» στην εθνική είναι και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως φαίνεται, η ίδια έχει εγκλωβιστεί στο ύψος του ισθμού της Κορίνθου. «Εθνική οδός Κορίνθου Αθηνών στο ύψος του Ισθμού. Ουρές αυτοκινήτων εγκλωβισμένα» έγραψε η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This