«Αν περάσει η φωτιά την Καλυβίων θα ζήσουμε δεύτερο Μάτι»!

Κραυγή απόγνωσης από κάτοικο στο Λαγονήσι

Must Read

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στο Λαγονήσι από τη μεγάλη φωτιά που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Χαρακτηριστική είναι η κραυγή αγωνίας του Σπύρου Βαζιντάρη, που προειδοποίησε πως αν η φωτιά περάσει τη λεωφόρο Καλυβίων και φτάσει στη Γαλάζια Ακτή, εκεί που υπάρχει μεγάλος οικισμός με πεύκα, «θα ζήσουμε δυστυχώς ένα δεύτερο Μάτι»!

Όπως ανέφερε με αγωνία: «Βρίσκομαι εδώ και δύο ώρες παρατηρητής, δεν μπορώ να κάνω κάτι, ανάμεσα στα Καλύβια και στο Λαγονήσι, στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού πάνω από τη λεωφόρο Καλυβίων. Ένα τεράστιο μέτωπο βρίσκεται ακριβώς απέναντί μας γύρω στα 600 μέτρα. Η αναζωπύρωση είναι τέραστια, οι άνεμοι λυσσάνε (…). Επίγεια μέσα δεν μπορούν να επιχειρήσουν απ’ ότι βλέπω. Μια υδροφόρα του δήμου κατεβαίνει, προφανώς δεν έχει νερό και εάν περάσει την Καλυβίων, το δρόμο που βρίσκομαι τώρα, βρίσκεται ακριβώς από κάτω η Γαλάζια Ακτή, είναι ένας μεγάλος οικισμός με πεύκα θα ζήσουμε δυστυχώς ένα δεύτερο μάτι. Είναι τόσο τραγική η κατάσταση αυτή τη στιγμή».


Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This