Πάνω από την Motor Oil  η φωτιά, αλλά «είναι σχετικά καλή, ελεγχόμενη η κατάσταση»

Δήμαρχος Λουτρακίου για τα 4 εναέρια μέσα που επιχειρούν εκεί: «Εύχομαι να μη μου τα πάρουν καθόλου»

Must Read

Στον Alpha μίλησε ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, μεταφέροντας τις νεότερες εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο που κατακαίει για τρίτη ημέρα την περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ.Γκιώνη, η φωτιά έχει φύγει από τους οικισμούς και είναι περίπου πάνω από την Motor Oil, με τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα διυλιστήρια τις φλόγες.

«Είναι κάπως καλύτερα τώρα τα πράγματα, περιμέναμε λίγη περισσότερη ενίσχυση από τα εναέρια μέσα. Αυτή τη στιγμή είναι σχετικά καλή, ελεγχόμενη η κατάσταση και με τις επίγειες δυνάμεις. Πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε άλλα δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ώρες», είπε ακόμα ο δήμαρχος Λουτρακίου.



Αυτή τη στιγμή (λίγο πριν τις 10:00), τα εναέρια μέσα που επιχειρούν στην περιοχή σύμφωνα με τον κ.Γκιώνη, είναι δύο Canadair και δύο ελικόπτερα. «Και εύχομαι να μη μου τα πάρουν καθόλου για να κάνουν αυτή τη δουλειά που κάνουν αυτή τη στιγμή», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τρεις οικισμοί χρειάστηκε να εκκενωθούν χθες, ο Άγιος Χαράλαμπος, το Πανόραμα και η Γλυκιά Ζωή, «αλλά δεν έχουμε τώρα μέσα στους οικισμούς κανένα πρόβλημα», είπε ο Γιώργος Γκιώνης και πρόσθεσε πως όσοι χρειάστηκαν μέρος να μείνουν, φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This