Κύρα Αδάμ: «Η πυρκαγιά έχει φτάσει στην ορεινή πλευρά της Πάρνηθας, είναι επικίνδυνα τα πράγματα!»

Όπως εξηγεί αποκλειστικά στο newsbreak.gr καίει στο ίδιο σημείο, όπου το 2007 εκτυλίχθηκε η πύρινη κόλαση, που κατέστρεψε τον Εθνικό Δρυμό

Must Read

Δεν έχει τέλος ο πύρινος εφιάλτης, που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια και κατευθύνθηκε με φρενήρεις ρυθμούς στην Δυτική Αττική, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν τεράστια μάχη, προκειμένου πλεόν να σώσουν την Πάρνηθα.

Η Κύρα Αδάμ, δημοσιογράφος της εφημερίδας Δημοκρατία, μίλησε στο newsbreak.gr, σχετικά με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, η οποία ξυπνά «μαύρες» μνήμες, από εκείνη που το 2007 είχε καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας.

«Οι φλόγες αυτήν την ώρα γλείφουν τον ορεινό όγκο της Πάρνηθας. Έλεγαν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μην φτάσει εδώ η φωτιά, αλλά ήδη έφτασε στην περιοχή Στεφάνη», δήλωσε η ίδια και συνέχισε:

«Κάνουν ρίψεις δύο Canadair και ένα Erickson, αλλά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Είναι κρίσιμη η κατάσταση». 

Μνήμες από την φωτιά του 2007

Η Κύρα Αδάμ έκανε σαφές πως οι φλόγες καίνε στην ίδια ακριβώς περιοχή, όπου το 2007 είχε ξεσπάσει η εφιαλτική εκείνη πυρκαγιά. «Η πύρινη λαίλαπα πέρασε τα καμμένα και τώρα συνεχίζει και καίει στο ίδιο σημείο με πριν από 16 χρόνια», τόνισε.

Υπενθυμίζεται, πως η πυρκαγιά του 2007, έκανε στάχτη δεκάδες χιλιάδες στρέμματα στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής χρειάστηκαν πολλές μέρες για να καταφέρουν να την οριοθετήσουν και τελικά να την κατασβέσουν, ενώ χιλιάδες ζώα βρήκαν φρικτό θάνατο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This