Παρασκευή 7/5/2021

Ανουάρ Μπάκρι: «Χιλιάδες οι λαθροεισβολείς… Για τους πρόσφυγες η ταρίφα στην Υπηρεσία Ασύλου είναι 3.500€»

«Η Νέα Δημοκρατία εφαρμόζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταναστευτικό» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας Σύρων Ελλάδας, Ανουάρ Μπάκρι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Από τις 8 Αυγούστου φώναζα Κλείστε τα σύνορα».

Μετά τις δηλώσεις του, στο μπάρμπεκιου των Διαβατών, ο κ. Μπάκρι επανήλθε, αποκαλύπτοντας ότι η ροή ανθρώπων στην Ελλάδα «είναι πάρα πολύ μεγάλη από το 2015, όταν έγινε το περίφημο κάλεσμα της Τασίας και του ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργήθηκε η… βαριά αυτή βιομηχανία στην Ελλάδα»!

Δείτε επίσης: Άγριο κράξιμο στον Γιαννούλη από τον Γ.Γ των Σύρων στην Ελλάδα: «Μην το παίζεις εκπρόσωπος των προσφύγων…»

Γνωστοποίησε ότι όταν ορκίστηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Μπάκρι, όπως είπε, τον ενημέρωσε αναφορικά με τη «διεφθαρμένη υπηρεσία» που «καθυστερεί τη διεκπεραίωση των χαρτιών όλων αυτών των προσφύγων και κυρίως των Σύρων». Μάλιστα, ο κ. Μπάκρι παραδέχτηκε ότι στην υπηρεσία ασύλου η «ταρίφα» είναι 3.500 ευρώ! Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με τον κ. Χρυσοχοΐδη ο κ. Μπάκρι ερωτήθηκε από τον υπουργό τι προτείνει: «Του απάντησα, Κύριε υπουργέ, κλείστε τα σύνορα. Σφραγίστε τα σύνορα!». Ο κ. Μπάκρι υποστήριξε ότι «δεν περνούσε καρφίτσα στο Αιγαίο».

Ήταν δε πυρ και μανία με τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε είπε το περίφημο «λιάζονται στην Ομόνοια»! «Μετά το κάλεσμα της Τασίας και του Τσίπρα, που είχε πει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, έγινε όλη αυτή η βιομηχανία εισόδου στην Ελλάδα» είπε ο κ. Μπάκρι.

Είναι κοινή παραδοχή, κάτι που επισήμανε και ο κ. Μπάκρι, ότι υπάρχουν χιλιάδες λαθροεισβολείς και δεν προέρχονται από τη βόρεια Συρία, όπου γίνεται πόλεμος και όλοι όσοι έρχονται από εκεί είναι πρόσφυγες και έχουν χάσει τα σπίτια τους. Έγινε επίσης γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι ζητούν από τον κ. Μπάκρι να τους ξεχωρίσει από Αφγανούς και Πακιστανούς, που μπαίνουν σωρηδόν στην Ελλάδα, αλλά δεν θέλουν να τους συγκρίνουν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ