Νέο σοκ στην Κύπρο: 10χρονη πνίγηκε σε πισίνα! Η μητέρα της εντοπίστηκε μεθυσμένη

H γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχασε την κόρη της

Must Read

Μια νέα σοκαριστική είδηση που αφορά τον πνιγμό ενός παιδιού έρχεται στο φως από την Κύπρο. Μετά το 4χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα στην Αγία Νάπα, μέσα σε λίγα 24ωρα σημειώθηκε ένα ακόμα περιστατικό καθώς χθες το απόγευμα ένα 10χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του σε πισίνα στην περιοχή Πέγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι είχε έρθει για διακοπές από τη Ρωσία μαζί με τη μητέρα του από τις 15 Ιουλίου.

Φιλικά πρόσωπα είχαν πάει να επισκεφτούν την 42χρονη μητέρα νωρίς χθες το απόγευμα. Το σοκ τους ήταν τεράστιο όταν βρήκαν την 10χρονη να επιπλέει στην πισίνα χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και την μητέρα της να βρίσκεται αναίσθητη στο δωμάτιο της καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!

Η γυναίκα υπέστη ισχυρό σοκ μόλις άκουσε ότι έχασε την κόρη της τόσο ξαφνικά. Η Αστυνομία της πέρασε χειροπέδες και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες..

Η 10χρονη ανασύρθηκε από την πισίνα με την συνδρομή της πυροσβεστικής, ενώ ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε το θάνατο του κοριτσιού.Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στην 10χρονη.

Tο κοριτσάκι όπως αναφέρει το alphanews.live έπασχε από το σύνδρομο Angelman, μία νευρογενετική διαταραχή που σχετίζεται άμεσα με νοητική υστέρηση και κινητικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This