Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης ψησταριάς που συνελήφθη για το θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου ενός 46χρονου άνδρα στην Χαλκίδα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από θερμοπληξία.

Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε περάσει χειροπέδες στην οποία φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά ο άτυχος άνδρας μετά από εντολή του εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Την ίδια στιγμή, ζήτησε να διερευνηθεί το καθεστώς απασχόλησης του θύματος, αλλά και αν πραγματοποιούσε διανομές τις ώρες που απαγορευόταν το delivery.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Μετά την απολογία του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος άνδρας φέρεται να εργαζόταν ανασφάλιστος για διάφορες επιχειρήσεις στην περιοχή και έκανε θελήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ελαιοχρωματιστής, ωστόσο προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, έκανε δουλειές (μεταξύ των οποίων και διανομές) που του ζητούσαν διάφορα καταστήματα στη Χαλκίδα.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 46χρονος ήταν ντελιβεράς, ο πατέρας του σε δηλώσεις του στο evima.gr, το διέψευσε.

Μιλώντας στο enikos.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, ανέφερε ότι ο 46χρονος ήταν για πολλές ώρες στον ήλιο με το ποδήλατό του. «Αυτό που μάθαμε εμείς είναι ότι ήταν το παιδί για τα θελήματα, για διάφορες επιχειρήσεις, κι αυτό έκανε και χθες. Δεν ήταν διανομέας, δεν ήταν αυτή επίσημα η δουλειά του. Δυστυχώς χάθηκε μία ανθρώπινη ψυχή».

Ο 46χρονος μετακινούνταν με ποδήλατο στο κέντρο της Χαλκίδας, κάτω από τον καυτό ήλιο και φέρεται να εργαζόταν πάρα πολλές ώρες, ακόμα και τις ώρες που απαγορεύεται να γίνονται διανομές λόγω του καύσωνα. 

Ο άνδρας αρχικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με πυρετικούς σπασμούς, όπου τελικά κατέληξε.


Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ανέφερε: «Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής θα ρίξουν «φως» στα ακριβή αίτια θανάτου του. 

Δείτε επίσης: «Δεν ήταν ντελιβεράς» ο 46χρονος που πέθανε από θερμοπληξία – Τι λένε οι συγγενείς του

Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς μετά τον θάνατο του 46χρονου από θερμοπληξία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This