Προκαλούν οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη με τους νέους ισχυρισμούς τους

Διατείνεται ο ένας δράστης ότι είναι αριστερόχειρας και η δολοφονία έγινε από δεξιόχειρα και ότι δεν βίασε την Ελένη γιατί δεν έχει... στύση!

Must Read

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, μετά από αναβολή, θα συζητηθεί στο ΣΤ Τμήμα του Αρείου Πάγου οι αιτήσεις αναιρέσεων που άσκησαν ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του αλβανικής καταγωγής, των καταδικασμένων τελεσίδικα για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Μάλιστα δια του συνηγόρου του Χάρη Αμπράζη, ο 26χρονος Ροδίτης ισχυρίζεται ότι δεν έχουν διερευνηθεί σωστά πολλά στοιχεία της δικογραφίας και κυρίως οι επικοινωνίες που είχε το τηλέφωνο της Ελένης Τοπαλούδη μετά το θάνατό της!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η dimokratiki.gr, ισχυρίζεται ότι εσφαλμένα έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ότι το τηλέφωνο έπεσε στο βυθό της θάλασσας, αφού από έγγραφο γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών, που υπάρχει στην δικογραφία προκύπτει ότι το τηλέφωνο είχε επικοινωνίες μέσω γραπτών μηνυμάτων μετά το θάνατό της Ελένης Τοπαλούδη!

Και επικαλείται ότι αυτό το κινητό αυτό έχει επικοινωνίες με τηλέφωνο «πακιστανικό», όπως χαρακτηρίζεται. Φέρεται να προκύπτουν ειδικότερα 3 χρήσεις του κινητού την 28η Νοεμβρίου 2018, την 30η Νοεμβρίου 2018 και ένα μήνυμα από φίλη της την 1η Δεκεμβρίου 2018.

Στην αίτηση αναιρέσεως που άσκησε ο Ροδίτης αρνείται την τέλεση των αδικημάτων για τα οποία έχει κριθεί ένοχος και ισχυρίζεται, πέραν των νομικών λόγων που προβάλλει, πως είναι αριστερόχειρας που του επιβλήθηκε ποινή ισοβίων για μία ανθρωποκτονία που έγινε από δεξιόχειρα και επιπλέον του επιβλήθηκε η ανώτατη ποινή των 15 ετών για ένα βιασμό ενώ δεν είχε… στύση!

Ισχυρίζεται ακόμη ότι ο συγκατηγορούμενός του μετέφερε μόνος την κοπέλα και ότι το χτύπημα με το σίδερο έγινε από δεξιόχειρα, ομοίως και τα τραύματα με το μαχαίρι.

Υποστηρίζει επίσης ότι μόνο τα παπούτσια του συγκατηγορούμενού του βρέθηκαν με αίματα πεταμένα στα βράχια και ισχυρίζεται ότι αυτό μαρτυρά ότι μόνον εκείνος μετέφερε το άψυχο σώμα της άτυχης Ελένης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This