Ηλικιωμένοι στο Βόλο: Τρεις μέρες μετά την γυναίκα του πέθανε ο 72χρονος – Την είχε στο σπίτι!

Εντοπίστηκε και η γατούλα τους τρομαγμένη και υποσιτισμένη

Must Read

Συγκλονίζουν και ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Βόλο, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή σχεδόν μαζί, όπως «μαζί» πορεύτηκαν σε όλη τη διάρκεια της «διαδρομής» τους.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πρώτη από την ζωή έφυγε η 68χρονη γυναίκα αφήνοντας τον 72χρονο σύζυγό της να ζει μέσα στην θλίψη και την απόγνωση για τρεις ολόκληρες μέρες.

Όλες αυτές τις μέρες ο ηλικιωμένος συνέχιζε να έχει την άψυχη σορό της κανονικά στο σπίτι, παρά το γεγονός ότι είχε ειδοποιήσει για τον θάνατό της και να κάνει τις καθημερινές του ασχολίες!

Ωστόσο, φαίνεται πως μαζί με την γυναίκα του έχασε και την θέλησή του για ζωή και την ακολούθησε και εκείνος λίγες μέρες μετά.

Το σοκαριστικό είναι ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε και μια γατούλα η οποία εντοπίστηκε από την Αστυνομία φανερά τρομαγμένη και υποσιτισμένη. 

Το μέλος της «Φιλοζωϊκής Ομάδας Βόλου», Μάγδα Σουσουρή, με μια ανάρτησή της δηλώνει για το γατάκι που δισώθηκε:

«Βρέθηκε, «αρκετά στρεσαρισμένη, τρομαγμένη και αγχωμένη από αστυνομικούς, δίπλα στα άψυχα σώματα των ηλικιωμένων κηδεμόνων της, στο κέντρο της πόλης μας (οδός Γαλλίας, απέναντι από το πάρκο της Πλατείας Ελευθερίας). Η γατούλα απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, μετά από υπηρεσιακή τηλ. επικοινωνία χθες το απόγευμα και με το κλουβάκι της μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου, για προσωρινή φιλοξενία, αφού προηγούμενα υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με εθελόντρια της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.

Οι αστυνόμοι της έδωσαν φαγητό, μιας και ήταν νηστική και φρέσκο καθαρό νερό γιατί ήταν ιδιαιτέρως διψασμένη. Παρατήρησαν αρχικά ότι είναι πολύ αδύνατη, έχει έντονο κνησμό στα αυτιά της, μεγάλη απώλεια τριχών και σιελόρροια και την μετέφεραν στην κτηνιατρική κλινική του κ. Φιλήμων Διαμαντή, στο Volos Veterinary Specialists (2ας Νοεμβρίου με Θουκιδίδου) για διερεύνηση της κατάστασης της.

Η γατούλα βρίσκεται ήδη σε νοσηλεία και ευχόμαστε τα καλύτερα!! !!Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Βόλου για την ευαισθητοποίηση τους καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την φροντίδα και διάσωση της γάτας. Τέτοιες πράξεις θα πρέπει να γίνονται γνωστές και εμείς νιώθουμε πως υπάρχει ακόμη ΕΛΠΊΔΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!».

Δείτε επίσης:

Βρέθηκε νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στον Βόλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This