Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε αναδάσωση και φιλοζωική θα πάνε έσοδα της συναυλίας του στη Ρόδο

Η οποία δεν θα γίνει στις 2/8, αλλά σε νέα ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως

Must Read

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» στη Ρόδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά οι δασικές πυρκαγιές που κατακαίνε απ’ άκρη σ’ άκρη το νησί των ιπποτών για 7η συνεχή ημέρα σήμερα, τον ώθησαν να την αναβάλλει.

Ωστόσο, οι πολυάριθμοι fans του δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής, σκοπεύει να ανακοινώσει σύντομα τη νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του στο πολύπαθο νησί των Δωδεκανήσων. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά, σε συνεννόηση με την εταιρία του, την Panik Music, συμφωνήθηκε πως μέρος των εσόδων από αυτήν θα προσφερθεί σε φιλοζωική της Ρόδου καθώς και για αναδάσωση.

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live ανακοινώνουν την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας στη Ρόδο, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας στο πλαίσιο του “Elpida Tour by Coca-Cola”, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί προσεχώς. Παράλληλα, μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί για την αναδάσωση των πυρόπληκτων περιοχών, καθώς και σε φιλοζωική οργάνωση του νησιού. Η μετάθεση της συναυλίας σε νέα ημερομηνία είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι πλήττονται από τη μανία της φωτιάς…», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοινωση της Panik.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This