Συγκλονίζει η νονά του πιλότου του Canadair: «Του έστειλα μήνυμα αν είναι καλά…»

«Ήταν ευγενικός, χαμογελαστός, με χιούμορ, αναφέρει η πνευματική του μητέρα

Must Read

Βυθισμένα στη θλίψη και απαρηγόρητα είναι όλα τα μέλη της οικογένειας του 34χρονου Χρήστου Μουλά, του πιλότου του μοιραίου Canadair που συνετρίβη χθες στην Κάρυστο της Εύβοιας, «παγώνοντας» το πανελλήνιο, στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται επί μέρες.

Ανάμεσά τους και η νονά του αδικοχαμένου σμηναγού η οποία είδε, όπως χιλιάδες άτομα, την πτώση του αεροσκάφους στην τηλεόραση, στα πλάνα της ΕΡΤ, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει ακόμα αν ο ίδιος ήταν στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Όπως αναφέρει μόλις είδε την συντριβή του Canadair έστειλε μήνυμα στο κινητό του Χρήστου για να μάθει αν είναι ασφαλής…

«Εγώ του έστειλα μόλις το είδα αλλά φυσικά δεν πήρα ποτέ απάντηση. Του έγραψα αν είναι όλα καλά, αλλά… Δεν ήξερα που βρισκόταν γιατί δεν επιχειρούσε μόνο εκεί. Γνώριζα πως όλο το καλοκαίρι έσβηνε φωτιές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έμαθε ότι ο 34χρονος είχε σκοτωθεί ακαριαία ήταν να επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

 

«Οι άνθρωποι ζουν ένα δράμα. Τους ξερίζωσαν την καρδιά. Σε τι κατάσταση μπορεί να είναι; Ήταν μια οικογένεια πρότυπο», αναφέρει.

Η ίδια περιγράφει στο protothema.gr, συγκινημένη, την πορεία της ζωής του 34χρονου, το νήμα της οποίας έμελλε να κοπεί πολύ νωρίς.

«Μεγάλωσε στα Χανιά και έφυγε από εκεί όταν πέρασε στην Ικάρων. Αυτό ήθελε, ήταν η πρώτη του επιλογή, ο στόχος του.  Περίμενε με τόση αγωνία όταν θα έβγαιναν τα αποτελέσματα για το αν θα πετούσε ή όχι. Ήθελε να πάει στα Canadair, όχι στα πολεμικά. Ήταν το καλύτερο παιδί, με ένα μόνιμο χαμόγελο, ευγενέστατος, να βοηθήσει όπου μπορούσε. Ενα παιδί με τρομερό χιούμορ. Ο, τι και να πω είναι λίγο».

Η νονά του πιλότου καθώς και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν τις επόμενες μέρες στα Χανιά της Κρήτης, τον τόπο καταγωγής του σμηναγού, προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο». Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και η σύζυγος του Χρήστου Μουλά η οποία είναι τριών μηνών έγκυος στο παιδάκι τους…

Δείτε επίσης:

Μαύρη σελίδα στην Πολεμική Αεροπορία: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια των πιλότων

Δεν πρόλαβε να γνωρίσει το παιδί του ο ήρωας, Χρήστος Μουλάς: Τριών μηνών έγκυος η γυναίκα του

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Το Canadair κινείτο κόντρα στον ήλιο, μειώθηκε η ορατότητα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This