Εμείς πληρώνουμε τους μετανάστες: Όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις σίτισης – Ονόματα, ποσά και διευθύνσεις

Must Read

«Η πλειοψηφία των διαγωνιστικών διαδικασιών εκτελέστηκε με συνοπτικό διαγωνισμό. Συμβλήθηκαν 55 εταιρείες με συνολικό συμβατικό προϋπολογισμό ύψους 3.239.327,21€ ενώ από τις χρηματοδοτήσεις τις Ε.Ε. καλύφθηκαν συμβάσεις συνολικού ύψους 1.304.236,35€» επισημαίνει με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά από ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Τα στοιχεία αυτά αφορούν συγκεκριμένες δράσεις που έχουν στο υπουργείο Άμυνας στο πλαίσιο της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης. Συγκεκριμένα στα πεδία σίτισης, διαμονής, μεταφορές και στην υγειονομική περίθαλψη. Για το σκοπό αυτό το ΥΠΕΘΑ καλύπτει Δομές Φιλοξενίας-Κέντρα, για τη λειτουργία των οποίων έχει αναλάβει την κάλυψη δαπανών.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου σε ερώτηση του οποίου κατατέθηκαν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή: «Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ε.Ε Έχουμε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού.

Ο Ελληνικός λαός φορολογείται με βάση τα έγγραφα των Υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας! Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα είναι τα έγγραφα που έχουμε μπροστά μας, είναι ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών.

Με βάση τα έγγραφα του ΟΗΕ, τα 550 ευρώ που δικαιούνται κάρτα, για να παίρνει χρήματα ο κάθε λαθρομετανάστης από το ΑΤΜ, ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, που σημαίνει ότι από την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει κανένας λαθρομετανάστης, διότι 550 ευρώ επί 4 άτομα που έχει ο καθένας στην οικογένεια του, δίδονται μόνο για τη χώρα μας. Είναι απόδειξη ότι όσοι έρχονται εδώ, παρά τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνουν εδώ δυστυχώς».

Η απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Πανγιωτόπουλου στην ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για «Συμβάσεις με ΜΚΟ για δομές HOT SPOT»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πατείστε εδώ για να δείτε όλες οι συμβάσεις σίτισης που έχει αναλάβει το υπουργείο Άμυνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This