Φρίκη στον Κεραμεικό: Βιντεοσκοπήθηκε 21χρονη την ώρα της ερωτικής πράξης

Στιγμές τρόμου για νεαρή Βρετανίδα

Must Read

Δικογραφία για βιασμό σχηματίστηκε σε βάρος ενός άντρα από το Ισραήλ έπειτα από καταγγελία που του έκανε μία κοπέλα 21 ετών από τη Βρετανία.

Η κοπέλα απευθυνόμενη στην αστυνομία, ισχυρίστηκε πως έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός Ισραηλινού που γνώρισε σε νυχτερινό μαγαζί στον Κεραμεικό.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η νεαρή κοπέλα το βράδυ της Πέμπτης διασκέδαζε έναν Πορτογάλο φίλο της σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής ,όταν ξαφνικά γνώρισε τον ισραηλινό με τον οποίο ήρθαν αρκετά κοντά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο σπίτι του και να ξεκινήσει ερωτική επαφή.

Κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής όμως εμφανίστηκαν μπροστά της τρεις φίλοι του ισραηλινού και άρχισαν να βιντεοσκοπούν το συμβάν. Η κοπέλα ούσα σοκαρισμένη, ζήτησε από τον Ισραηλινό να σταματήσουν. Εκείνος στην αρχή αρνήθηκε και συνέχισε την πράξη. Τελικά η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και απευθύνθηκε αμέσως στις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This