Για πρώτη φορά το FREEWIN του ΟΠΑΠ σου δίνει κάθε ημέρα την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 εντελώς δωρεάν

Εσύ θα το χάσεις;

Must Read

Ποτέ ξανά δεν είχες την ευκαιρία να κερδίσεις τόσα πολλά με τίποτα! Τώρα με το FREEWIN διεκδικείς κάθε ημέρα εντελώς δωρεάν έως και 100.000 ευρώ, μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω του OPAP Store App. «Κάθε παίκτης μπορεί να παίξει καθημερινά και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ στο νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ. Δεν το λες και κακό deal, ειδικά όταν παίζεις δωρεάν», αναφέρει ο κ. Γιάννης Κοκκώδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία.

Γιάννης Κοκκώδης ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Σμύρνης 102 στη Νέα Ιωνία

Το νέο FREEWIN του ΟΠΑΠ είναι μαγεία

Με το FREEWIN παίζεις τα κέρδη στα δάχτυλα και το να παίρνεις αποφάσεις γίνεται …. Παιχνιδάκι. Όπως τονίζει ο κ. Κοκκώδης, «οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγουν την εφαρμογή OPAP store app και επιλέγουν το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχονται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη τους θα δουν δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρουν σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP.  Όταν βρίσκουν τον Mr. OPAP, προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σταματήσουν σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο το τελευταίου επιπέδου που έχουν κερδίσει. Αν κάποιος βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είναι ο μεγάλος νικητής και κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα».

Επισκέπτες καταστημάτων ΟΠΑΠ που δοκίμασαν την τύχη τους στο FREEWIN

FREEWIN και «ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ»

Σύμφωνα με τον κ. Κοκκώδη, «Σε καθημερινή βάση ο κόσμος δοκιμάζει δωρεάν την τύχη του στο FREEWIN στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή του OPAP Store App, περισσότεροι από 31.000 παίκτες έχουν κερδίσει περισσότερα από 60.000 ευρώ., μόνο την περασμένη εβδομάδα. Παράλληλα, αν κάποιος παίξει FREEWIN σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει φανταστικά δώρα».

Επισκέπτες καταστημάτων ΟΠΑΠ που δοκίμασαν την τύχη τους στο FREEWIN

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This