Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης Χριστίνας: «Το παιδί μου δεν τα κατάφερε, να τα καταφέρουν άλλοι άνθρωποι»

Χαρίζει ζωή η οικογένεια της 14χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα

Must Read

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της 14χρονης Χριστίνας στην Πάτρα που πάλεψε πολύ όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της. Η νεαρή μαθήτρια που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στο Ρίο, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ.

Μιλώντας για την δωρεά οργάνων που έχει ήδη ξεκινήσει, η μητέρα της 14χρονης ανέφερε «έχουν πάει Αυστρία και Ιταλία για να ζήσουν άλλοι άνθρωποι. Εμένα το παιδί μου δεν τα κατάφερε, να τα καταφέρουν άλλοι άνθρωποι».

«Τι να σας πω για ένα παιδί 14 χρονών; Πολύ όμορφη, πολύ δραστήρια, πολύ κοινωνική, πολύ ζωντανή. Η ζωή η ίδια ήταν» είπε η μητέρα που θρηνεί τον άδικο χαμό του παιδιού της.


Το μοιραία δυστύχημα σημειώθηκε το ξημέρωμα της 9ης Ιουλίου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε με οδηγό τον 16χρονο φίλο της, συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα η 14χρονη να μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου άφησε τελικά την τελευταία της πνοή.

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία

Ντυμένοι στα λευκά, οι συμμαθητές της αλλά και όλοι όσοι παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών αποχαιρέτησαν την 14χρονη, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This