Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η «Βικτώρια» – Από που πέρασε, προς τα που κινείται (video)

Must Read

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι στο κεντρικό και στο νοτιοδυτικό Αιγαίο, ενώ μέχρι το βράδυ η ζώνη αυτή θα κινηθεί προς τα ανατολικά επηρεάζοντας την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Από το μεσημέρι και μετά τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν και αρκετές περιοχές του νομού Αττικής, όπου από χθες το βράδυ βρέχει ακατάπαυστα.

Μάλιστα να σημειωθεί πως ήδη όλο το πρωί οι βροχές στην Αθήνα έχουν δημιουργήσει μεγάλο μποτιλιάρισμα στους δρόμους, με χιλιάδες οδηγούς να είναι κολλημένοι στην κίνηση.

Δείτε επίσης: Πού θα χτυπήσει η «Βικτώρια» – Δείτε την πορεία της σφοδρής κακοκαιρίας καρέ-καρέ (video)

Τεράστιες καταστροφές στα Χανιά

Η «Βικτώρια» μαίνεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με το Αστεροσκοπείο τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έχουν καταγραφεί στον Αλικιανό, Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία. Η γέφυρα του Κερίτη είχε καταστραφεί από την κακοκαιρία τον Ιούνιο του 2019.

Προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν σημειωθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν από αύριο, Πέμπτη.

Τα σάρωσε «όλα» σε Κέρκυρα-Κεφαλλονιά

Η κακοκαιρία δημιούργησε πολλά προβλήματα και στα νησιά του Ιονίου και συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το corfunews.gr πλημμύρισαν σπίτια και ξεριζώθηκαν δέντρα στην Κέρκυρα, ενώ ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Επί ποδός βρίσκονταν όλο το βράδυ δέκα συνεργεία για να επέμβουν, όπου ήταν αναγκαίο.

Δείτε επίσης: H «Βικτώρια»… σήκωσε στον αέρα την Κέρκυρα: «Πέταξαν» αυτοκίνητα και δέντρα – Ποτάμια οι δρόμοι (video) 

Δείτε τις εκτιμώμενες βροχοπτώσεις από την ΕΜΥ ανά τρίωρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This