Να μην καταντήσει μοτίβο η ελευθερία των βιαστών

Με αφορμή την υπόθεση καταγγελίας βιασμού 17χρονης από Πακιστανό πίσω από θάμνο στο κέντρο της πόλης

Must Read

Στο φως ήρθε τα τελευταία 24ωραμια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, με μια 17χρονη να καταγγέλλει ότι στα τέλη Ιουνίου, ένας 30χρονος Πακιστανός την οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αφού ασέλγησε πρώτα πάνω της πίσω από έναν θάμνο, στη συνέχεια τη βίασε.

Η αστυνομία συνέλαβε την περασμένη Κυριακή τον αλλοδαπό μετά από αναγνώριση και υπόδειξη της ανήλικης, αλλά για μία ακόμη φορά η δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο έναν καταγγελλόμενο για βιασμό, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.



Η απόφαση αυτή προκάλεσε αρκετά σχόλια και την οργή της οικογένειας της 17χρονης, η οποία κατά πληροφορίες, είχε συναντηθεί με τον Πακιστανό για να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες.

Εκτός από την καταγγελία βιασμού και γενετήσιας πράξης σε βάρος της ανήλικης δηλαδή, ο αλλοδαπός φέρεται να ήταν και πρεζέμπορος. Αλλά παρόλα αυτά, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας.



Δεν είναι η πρώτη φορά που στη Θεσσαλονίκη συμβαίνει κάτι παρόμοιο, με κατηγορούμενους για βιασμό Πακιστανούς να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Είναι χαρακτηριστική η υπόθεση μιας φοιτήτριας προ τριετίας, η οποία κατήγγειλε δύο Πακιστανούς 45 και 34 ετών, ότι την απήγαγαν, τη μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία και τη βίασαν.

Ομοίως και τότε, είχαν αφεθεί και οι δύο ελεύθεροι

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This