Ξυλοδαρμός 43χρονης στη Λάρισα: «Την ζήλευε», λέει η μητέρα της – Καλλιακμάνης: «Αν αργούσε η Αστυνομία 5 λεπτά θα την σκότωνε»

Το πιο άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει σχολίασε φίλος της και πρόεδρος των αστυνομικών Λάρισας

Must Read

Την βίαιη συμπεριφορά του 53χρονου επιχειρηματία συζύγου της δεν άντεχε άλλο η 43χρονη αστυνομικός από την Λάρισα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τα χέρια του επιβεβαιώνει η μητέρα της.

«Έλεγε συνέχεια σε εκείνον και σε εμένα ότι δεν αντέχει άλλο. “Μαύρισε η ψυχή μου” μου έλεγε συνέχεια, όμως δεν έφευγε, μέχρι που τελικά το πήρε απόφαση. Της έκανε “πόλεμο” για να γίνεται πάντα το δικό του. Την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Τη ζήλευε πολύ και η κόρη μου φοβόταν. Περνούσε πολύ δύσκολα μαζί του αλλά έκανε υπομονή για τα παιδιά», αναφέρει η γυναίκα η οποία είναι πολύ σοκαρισμένη.

Τελικά, όταν η 43χρονη πήρε την απόφαση να φύγει από κοντά του αντιμετώπισε ένα τόσο βίαιο ξέσπασμα που την οδήγησε κοντά στο θάνατο.

«Μας σκότωσε το κορίτσι μας», είπε η μητέρα της 43χρονης, στο protothema.gr.

«Αν αργούσε η Αστυνομία 5 λεπτά θα την είχε σκοτώσει», λέει ο Καλλιακμάνης

Στα δολοφονικά ένστικτα που βγήκαν στον 53χρονο ο οποίος παραλίγο να σκοτώσει την γυναίκα του στο ξύλο αναφέρθηκε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Ποιος το περίμενε ότι η χειρότερη υπόθεση που είχε η Λάρισα θα αφορούσε θύμα γυναίκα αστυνομικό; Κανείς. Ο άνθρωπος αυτός, προφανώς είχε ένστικτα μέσα του που τα έκρυβε, δεν ξέρω αν τα είχε βγάλει και πιο πριν. Είχε κάποια στοιχεία, είχε δείξει κάποια στοιχεία πιο πριν, επιθετικότητας, όμως με τον τρόπο που λειτούργησε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, φάνηκε ότι είχε δολοφονικά ένστικτα, ήθελε να σκοτώσει» είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Και πρόσθεσε:

«Τη χτύπησε προφανώς για να τη σκοτώσει. Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

«Αυτό δείχνει ότι δεν έχει σημασία αν είναι αστυνομικός, αν είναι πυροσβέστης, αν είναι πολίτης απλός, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά κάποιων απέναντι στο γυναικείο φύλο που θεωρούν ότι η γυναίκα είναι κτήμα τους. Γιατί η συγκεκριμένη αξιωματικός της αστυνομίας, του είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και κατόπιν του είπε ότι είδε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν και να χωρίσουν οριστικά. Αυτός δεν μπόρεσε να αποδεχτεί αυτό και αυτό που ήθελε ήταν να της αφαιρέσει τη ζωή, δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας. Αυτή είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που είτε είναι από πατριαρχικές οικογένειες είτε γιατί έχουν μια άλλη άποψη για το άλλο φύλο και την εκφράζουν με αυτή την βάναυση επιθετικότητα» τόνισε.


Και καταλήγοντας ανέφερε:

«Η Λάρισα έχει το πιο επανδρωμένο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. 18 αστυνομικοί υπηρετούν στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα, το οποίο δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα και χειρίζεται πολλές υποθέσεις. Δύο ψυχολόγοι της αστυνομίας βρίσκονται εκεί και παρέχουν βοήθεια σε όποια γυναίκα χρειαστεί».

«Δεν έχω ξαναδεί τόσο ξύλο»

Στον πλευρό της 43χρονης στη μεγάλη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας, ο οποίος την γνωρίζει καλά γιατί είναι φίλος της.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε την αστυνομικό «ένα πολύ γλυκό κορίτσι».

Σχετικά με την άγρια επίθεση από τον σύζυγό της σχολιάζει πως «τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή» και «ίσως να υπήρχε μία ένταση στην οικογένεια, αλλά δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο».

«Αν το γνωρίζαμε, θα είχαμε κάνει τα πάντα για να αποτρέψουμε μία τέτοια κατάσταση», προσθέτει.

Ο κ. Νταβούρας είχε γνωρίσει τον 53χρονο επιχειρηματία και μάλιστα είχε συναναστραφεί και κοινωνικά μαζί του. Τώρα, αναφέρει δεν θέλει ούτε να τον δει!

«Δεν γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Τον γνώριζα τον σύζυγο και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω».

Περιγράφοντας πως έφτασε η 43χρονη στο νοσοκομείο και τι συνέβη εκεί είπε:

«Η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες περίπου 4:30 το πρωί, με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να τη σώσουν. Δίνει τη μάχη της, ένα σακατεμένο κορμί όπως είναι αυτή τη στιγμή, δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ή αν μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει κάτι άλλο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους».

Καταλήγοντας αναφέρει κάτι σοκαριστικό:

«Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Ούτε σε καυγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού, ούτε σε γήπεδα, ούτε πουθενά».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This