Γ. Καλλιακμάνης: «Οι περιφερειακές υπηρεσίες δεν είχαν ανοίξει καν το πληροφοριακό δελτίο»

«Όποιος δεν κάνει την δουλειά του καλά να πάει σπίτι του»

Must Read

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, για την στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο! Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει έγγραφο που ενημέρωνε τις ελληνικές αρχές μέχρι και  με τις πινακίδες των οχημάτων που έρχονται στην Ελλάδα

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η Αστυνομία φταίει που έφθασαν αυτοί οι άνθρωποι στην Αττική. Υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν σωστά την δουλειά τους και κάποιοι που δεν την κάνουν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνω πριν από λίγο ότι κάποιες περιφερειακές υπηρεσίες δεν είχαν ανοίξει καν το πληροφοριακό δελτίο που ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι θα περάσουν και θα φθάσουν στην Αττική, είναι απαράδεκτο. Όποιος δεν κάνει την δουλειά του καλά να πάει σπίτι του». Μάλιστα, ανέφερε ότι είχε εκπονηθεί επιχειρησιακό σχέδιο που όμως τελικά κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων.

«Πραγματικά υπάρχει το νομικό πλαίσιο, δεν εφαρμόζεται»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης εξήγησε ποιο είναι το ισχύον νομικό πλαίσιο σε τέτοια γεγονότα. «Είναι πολλά τα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί δεν ξέρουμε για ποιους θα ασκηθούν διώξεις για κακουργήματα. Οι βασικές ευθύνες είναι της αστυνομίας. Ο αθλητικός νόμος αυστηροποιήθηκε ακόμα και το 2023 και συνολικά μέχρι σήμερα έχει αυστηροποιηθεί πάνω από δέκα φορές. Σύμφωνα με τον νόμο εάν καταδικαστεί κάποιος για οπαδική βία είναι υποχρεωμένος στα παιχνίδια της ομάδας του να εμφανίζεται σε αστυνομικό τμήμα δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και να φεύγει από αυτό δύο ώρες μετά την λήξη του. Πραγματικά υπάρχει το νομικό πλαίσιο, δεν εφαρμόζεται», επεσήμανε.κι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This