Προσωρινά κρατούμενος ο 27χρονος ντιλιβεράς που σκότωσε στο ξύλο τον 50χρονο

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως χτύπησε μόνο μια φορά το θύμα, και όταν το είδε να σωριάζεται στο έδαφος, όχι μόνο κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά και προσπάθησε να τού παράσχει τις πρώτες βοήθειες

Must Read

Στη φυλακή οδηγήθηκε προσωρινά ο 27χρονος ντιλιβεράς που κατηγορείται για το θάνατο ενός 50χρονου, μέχρι να προσκομιστεί η τελική ιατροδικαστική έκθεση για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Μετά τη σημερινή απολογία του 27χρονου για τα θανατηφόρα χτυπήματα που επέφερε στον 50χρονο, όταν του έκανε παρατήρηση επειδή οδηγούσε το μηχανάκι του σε πεζόδρομο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η 3η ειδική ανακρίτρια και η εισαγγελέας έκριναν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή λόγω της βιαιότητας των χτυπημάτων που δέχτηκε το θύμα, με βάση δύο επιβαρυντικές καταθέσεις μαρτύρων. Το περιστατικό έγινε μεσημβρινές ώρες της περασμένης Δευτέρας στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, με τον 50χρονο, πατέρα ενός 10χρονου παιδιού, να διακομίζεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε την επόμενη μέρα.

Κατά την απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας, ο διανομέας δράστης ισχυρίστηκε ότι το θύμα ήταν σε έξαλλη κατάσταση και τον έβρισε με αισχρές φράσεις. Είπε ότι τον χτύπησε μόνο μια φορά με το χέρι του στο πρόσωπο και αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και ότι ο ίδιος, όχι μόνο τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, αλλά και προσπάθησε να τού παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Ανέφερε, επίσης, ότι έδωσε τον τηλεφωνικό του αριθμό στον αξιωματικό υπηρεσίας και, όταν έμαθε ότι ο 50χρονος πέθανε, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε. Δήλωσε δε συγκλονισμένος από αυτή την εξέλιξη. Πλέον, ο 27χρονος κατηγορείται για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο θάνατος του 50χρονου επήλθε «λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από αναφερόμενο ξυλοδαρμό και πτώση εξ ιδίου ύψους».

  • Δείτε τις δηλώσεις του γαμπρού του θύματος και τους δικηγόρου του κατηγορούμενου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This