Απολογία Κροατών χούλιγκαν: Επεισόδια με οπαδούς και ΜΑΤ

Must Read

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων στα οποία βρίσκεται η πρώτη ομάδα από τους Κροάτες χούλιγκαν που απολογούνται για τις αιματηρές συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με το Mega, περίπου 150 οπαδοί που βρέθηκαν στο παρκάκι απέναντι από τα δικαστήρια άρχισαν να πετάνε μπουκάλια νερού προς τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται έξω από την πόρτα των δικαστηρίων.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η ένταση ήταν αρκετά μεγάλη μεταξύ των δύο πλευρών αλλά γρήγορα εκτονώθηκε.

Οι νεαροί ήδη από νωρίτερα είχαν ένα άσχημο ξέσπασμα με βαριές εκφράσεις κατά των αστυνομικών και των δημοσιογράφων χωρίς, όμως, να υπάρχουν ρίψεις αντικειμένων.

Δείτε βίντεο:

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται αυτή την ώρα οι πρώτοι Κροάτες χούλιγκαν προκειμένου να απολογηθούν για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Οι πρώτοι αλλοδαποί έφτασαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Όπως και όλες τις προηγούμενες φορές είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με τις μπλούζες που φορούσαν. Σήμερα αναμένεται να βρεθούν απέναντι στον Ανακριτή οι πρώτοι 30 από τους χούλιγκαν.

Οι κατηγορούμενοι, συνολικά 105 σε αριθμό, θα ξεκινήσουν να απολογούνται σήμερα με την διαδικασία να ολοκληρώνεται την Κυριακή ενώ θα προσέρχονται σε ομάδες.

Δείτε βίντεο:

 

 

Την ανάκριση θα διενεργήσουν τρεις ανακριτές, ένας τακτικός και δύο επίκουροι. . Η κύρια ανάκριση ανατέθηκε στην 25η Τακτική Ανακρίτρια.

Δείτε επίσης:

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στον ανακριτή οι πρώτοι Κροάτες χούλιγκαν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This