O Μπαλάσκας ψάχνει γωνία να βαρέσει το κεφάλι του

Must Read

Παραδεχόμενος το απίστευτο φιάσκο της ΕΛΑΣ με τους Κροάτες χούλιγκαν που μπήκαν στη χώρα για να σκοτώσουν, ο γνωστός συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας λέει ότι ψάχνει γωνία να βαρέσει το κεφάλι του, για τα λάθη που οδηγήσαν στον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου, Μιχάλη Κατσουρή.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο 5 λεπτά αργότερα η ΓΑΔΑ έδωσε εντολή στους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί, να συνοδεύσουν την ομάδα του Ζάγκρεμπ στο ξενοδοχείο τους.

«Θέλω να με βοηθήσετε σαν δημοσιογράφοι για αυτό που είπατε. Θέλω να μου βρείτε εδώ στο στούντιο μια κοφτερή γωνία να βαρέσω το κεφάλι μου. Γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε όταν μου λέτε ότι οι υπεύθυνοι των ομάδων -που είναι οι περισσότεροι ανώτεροι αξιωματικοί εν αποστρατεία- ενώ ενημέρωσαν κανείς δεν είπε τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχουν ευθύνες. Από τη στιγμή που 200 ναζί περιδιαβήκαν όλη την Ελλάδα και πατήσαν την αττική γη και δεν μπλοκαρίστηκαν, γιατί δεν έγινε τίποτα» δήλωσε ενώ σε ερώτηση για το πόσο ψηλά θα φτάσουν οι ευθύνες, ο γνωστός συνδικαλιστής απάντησε: «Μέχρι τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα καμπαναριά θα ηχήσουν στις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Χρειάζεται να πληρώσουν αυτοί που έχουν την ευθύνη για όλη αυτή την παρωδία».

Δείτε επίσης:





Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This