Έρανο κάνουν οι Bad Blue Boys για να στηρίξουν νομικά τους Κροάτες χούλιγκαν!

Στο πλευρό τους και οι οπαδοί άλλων συνδέσμων

Must Read

Έρανο προκειμένου να υποστηρίξουν τους Κροάτες «αδελφούς» τους, τους χούλιγκαν που προκάλεσαν τις αιματηρές συμπλοκές και τα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια και δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή κάνει ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών στον οποίο ανήκουν και ονομάζεται Bad Blue Boys.

Με ενημέρωση μέσω των κοινωνικών δικτύων ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν αυτή την προσπάθεια με την κωδική ονομασία DONACIJA GRČKA (Donation Greece) για να υποστηρίξουν νομικά τους οπαδούς.

«Σήμερα αρχίζουμε να συλλέγουμε δωρεές με σκοπό την παροχή νομικής βοήθειας στους κρατούμενους φίλους μας.

Οι δωρεές μπορούν να αφεθούν στο Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37) Δευ-Παρ 12-8 μ.μ. και Σάββατο 10-3 μ.μ. ή με τραπεζικό έμβασμα», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Στο μαύρο σκοτάδι φαίνεται πως είναι και οι οπαδοί άλλων ομάδων της Κροατίας οι οποίοι σπεύδουν να συμπαρασταθούν στους χούλιγκαν λες και είναι αγγελούδια!

Στο πλευρό των Κροατών βρίσκονται οι Kohorta, ο σύνδεσμος της Όσιεκ και οι Armanda της Ριέκα που αναφέρουν ότι δεν δόθηκε ιατρική βοήθεια στους τραυματίες της Ντινάμο και τονίζουν «Όλοι οι Κροάτες οπαδοί μαζί είναι πιο δυνατοί απ’ όλους και όλα».

H πρώτη αντίδραση των BBB

Καμία εντύπωση δεν προκαλεί η πρώτη αντίδραση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, «Bad Blue Boys» για τη δολοφονική επίθεση στον 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μέσα από ανακοίνωσή τους στο Telegram, οι Κροάτες χούλιγκαν, όχι μόνο δεν ζήτησαν μια συγγνώμη για τη δολοφονία του 29χρονου αλλά παράλληλα εξαπολύουν επίθεση στα ελληνικά ΜΜΕ και την ΕΛΑΣ, υποστηρίζοντας ότι κάνουν «λιντσάρισμα» και… κατευθύνουν την υπόθεση εκεί που θέλουν!

Μάλιστα, προσβάλλοντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη, γράφουν το προκλητικό μήνυμα: «Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό!».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό τους. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ.

Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία αποδέχονται τα κροατικά ΜΜΕ το γεγονός ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη και δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό. Ούτε μπορεί να υπάρξουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος. Υπάρχει μόνο μια δήθεν «έρευνα» από τη συμβιβασμένη ελληνική αστυνομία, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να κατευθύνει στη συνέχεια ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η επαίσχυντη χειρονομία της χρήσης μαχαιριού σε μια σύγκρουση οπαδών θα αποδίδεται στους Κροάτες για να ικανοποιήσουν το αιμοδιψή κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς.

Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από τη χρήση μαχαιριών. Τρεις τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές. Υπάρχει κάποιος στην Κροατία για τον οποίο αυτά που αναφέρουμε διαταράσσουν το αφήγημα σύμφωνα με την οποία οι Bad Blue Boys ευθύνονται για όλα;

Απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και το κοινό της Κροατίας: Σταματήστε αυτό το λιντσάρισμα που έχει ως στόχο εκατό Κροάτες πολίτες και μην συμμετέχετε σε αυτό! Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό!».

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This