Καλαμπάκα: Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο 61χρονος που πυροβόλησε τον αδερφό του

Must Read

Την Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο κτηνοτρόφος που σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον αδερφό του στο χωριό Διάβα της Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, μέχρι την Δευτέρα θα κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν την απόπειρα ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 61χρονος είχε διαφύγει στα βουνά της περιοχής σε άσχημη κατάσταση καθώς ήταν σχεδόν γυμνός και μέσα στα αίματα.

Χθες και ενώ είχαν περάσει 24 ώρες από το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να τον βρει εντοπίστηκε λίγο πιο πάνω από τη Διάβα, στον δρόμο προς Κορομηλιά, έχοντας τηλεφωνήσει προηγουμένως σε έναν φίλο του, στον οποίο είπε πως δεν ήταν καλά, καθώς ήταν τραυματισμένος μετά το χθεσινό επεισόδιο.

Ζήτησε από τον φίλο του να πάει να τον πάρει, αλλά εκείνος απάντησε στον 61χρονο ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει η μεταφορά του από ασθενοφόρο και να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Όπερ και συνέβη, παρουσία και του Προέδρου της τοπικής κοινότητας, με τον 61χρονο να μεταφέρεται φρουρούμενος αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και από κει στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο 58χρονος αδερφός του χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Τρικάλων.

Δείτε επίσης:

Στα χέρια της αστυνομίας ο 61χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του στην Καλαμπάκα

Καλαμπάκα: Χειρουργήθηκε ο 58χρονος που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This