Στη φυλακή και οι 30 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη

Must Read

Σε μια προσπάθειά τους, προφανώς, να κατευνάσουν την οργή του κόσμου, οι Αρχές οδήγησαν στη φυλακή και τους 30 κατηγορούμενους που ανακρίθηκαν σήμερα, Παρασκευή 11/8, για την εμπλοκή τους στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων έπεσε νεκρός ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Συγκεκριμένα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι υπόλοιποι 18 ύποπτοι, οι οποίοι πέρασαν σήμερα το κατώφλι των ανακριτών, παίρνοντας τη «σκυτάλη» από τους 12 που οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα στη φυλακή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 28 Κροάτες, έναν 22χρονο αλβανικής καταγωγής και έναν 27χρονο Έλληνα επιχειρηματία, με τους δύο τελευταίους να θεωρούνται ως οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ.

Κατά τις απολογίες τους, οι οποίες διεξήχθησαν παράλληλα ενώπιον των τριών ανακριτών που χειρίζονται τη δικογραφία, άπαντες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία του 29χρονου. Ειδικά οι Κροάτες, ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και πως δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν σε οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά για να… παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.

Ο Αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά, ενώ ο Έλληνας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή, επειδή είχε ραντεβού με κάποιον από τον οποίο θα αγόραζε μία μοτοσυκλέτα και πως πήγε στο σημείο των ταραχών, όταν άκουσε τη φασαρία, «από περιέργεια».

Αύριο η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες

Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν οι απολογίες των 105 συλληφθέντων για την υπόθεση δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, ενώ αύριο θα ξεκινήσει και η λήψη DNA από τους 105 συλληφθέντες.

Σύμφωνα με τον νόμο, οι κατηγορούμενοι είχαν 48 ώρες προθεσμία, από τη στιγμή που εκδόθηκε η διάταξη για τη λήψη του DNA, για να ζητήσουν, εφόσον το επιθυμούν, να παρίσταται στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, θα ακολουθήσει αντιπαραβολή του DNA του Μιχάλη και των ευρημάτων από τη σορό του με το DNA των κατηγορούμενων, γενετικού υλικού από την περιοχή, καθώς και κηλίδων αίματος από τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This