ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο με γερανό

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρή 23χρονη σε τροχαίο με γερανό

Ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρύτερα

«Μαύρος» θα είναι ο Δεκαπενταύγουστος για την οικογένεια μια 23χρονης από την Θεσσαλονίκη η οποία έχασε τη ζωή της νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε ένα σοκαριστικό τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2 το μεσημέρι στην περιοχή Αρεθούσα της Θεσσαλονίκης, στον δήμο Βόλβης, η νεαρή οδηγούσε το όχημά της στο οποίο συνοδηγός ήταν ένας άντρας.

Ξαφνικά, ένας γερανός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες «καβάλησε» και παρέσυρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρύτερα  και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το αυτοκίνητο της 23χρονης μετατράπηκε σε άμορφη μάζα από τη σύγκρουση και γι’ αυτό κλήθηκε η πυροσβεστική στο σημείο ώστε να απεγκλωβίσει τη σορό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης