Πανικός και ουρές κόσμου για τις νέες ταυτότητες στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης

Ξενυχτούν έξω από το κτίριο!

Must Read

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, από πλήθος κόσμους που αιτείται την έκδοση ταυτοτήτων, προκειμένου να… γλιτώσει τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα «θύματα» της τραγελαφικής αυτής κατάστασης είναι όσοι και όσες έχουν πραγματική ανάγκη έκδοσης ταυτότητας, είτε επειδή επιθυμούν να ταξιδέψουν σε χώρες εξωτερικού, όπως είναι η Τουρκία, είτε επειδή έχουν χάσει τις παλιές. Μάλιστα, όπως αναφέρουν και πολίτες που βρέθηκαν σήμερα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης κάποιοι εξ αυτών…ξενύχτησαν στην είσοδο, φτάνοντας στη… 1 και στις 2 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν την έκδοση ταυτότητας, την ώρα που το προσωπικό στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλει κάθε δυνατή η προσπάθεια εξυπηρέτησης. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This