Περασμένα, ξεχασμένα… Φιλήθηκαν σταυρωτά Κασσελάκης και Μητροπολίτης Κέρκυρας

Must Read

Στο «σεντούκι» φαίνεται ότι έβαλαν -προς το παρόν τουλάχιστον- την ένταση που δημιουργήθηκε με αφορμή την υπερψήφιση του νόμου για τον «γάμο» των ομόφυλων ζευγαριών, ο Μητροπολίτης Κέρκυρας Νεκτάριος και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το Αναστάσιμο βράδυ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρευρέθη με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ στη λειτουργία που χοροστατούσε ο Μητροπολίτης Νεκτάριος και τα φλας άστραψαν όταν μετά το Χριστός Ανέστη φιλήθηκαν σταυρωτά.

Μάλιστα ο κ.Νεκτάριος φέρεται να είπε «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη λεβέντη μου» στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ χαιρέτησε και τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Θυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης Κέρκυρας είχε … κηρύξει τον πόλεμο στους πολιτικούς που ψήφισαν υπέρ στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει: «Θα μπω στην εκκλησία και ας έρθει να με βγάλει έξω αν θέλει…».

Κατά πως φάνηκε, περασμένα-ξεχασμένα αυτά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εγώ θα έλεγα πριν κάνετε σχόλια να διαβάσετε την εγκύκλιο του Μητροπολίτου Κερλύρας η οποια διαβάστηκε παρόντος του Κασσελάκη και καταδίκασε ο Συριζα.

  2. Όλες τις “αμαρτίες” τις συγχωρούν οι παπάδες, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο αντάλλαγμα, χρηματικό ή άλλο.
    Ποιός ξέρει τι εξυπηρέτηση θα θέλουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη αυτή την περίοδο, για να τον κάνουν το νέο τους κολλητάρι και να τον ασπάζονται με τέτοια λατρεία, ξεχνώντας τα ρατσιστικά/ομοφοβικά σχόλια που έχουν οι ΙΔΙΟΙ κάνε κατά καιρούς εναντίον του!

  3. Αηδιαστικες στιγμές….που θα φέρουν τον ριζικό εκφυλισμό της ορθοδοξης πίστης μας….
    Ο Κασελακης εκτελεί το σχέδιο των ΗΠΑ ενάντια στην Ορθοδοξία που στηρίζει η Ρωσία….όπως έκαναν και με τη συκοφαντιση του κομμουνισμου πριν….

    • Ωραιότατη ανθρώπινη στιγμή, με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις, γιατί συνήθως η εκκλησιαστική εξουσία έχει πολλά πάρε δώσε με την πολιτική εξουσία και τούμπαλιν …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This