Χαλκίδα: «Θάψτε με, θέλω να πεθάνω» φώναζε εφοριακός του κυκλώματος που εκβίαζε επαγγελματίες και φορολογουμένους

Με πολυτελείς βίλες και πισίνες οι εφοριακοί!

Must Read

Τρεμάμενη βγήκε από το γραφείο του ανακριτή μια εκ των εφοριακών στη Χαλκίδα που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε επαγγελματίες και φορολογουμένους αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η κατηγορούμενη μετά την απολογίας βγήκε έξω από τα δικαστήρια Χαλκίδας και φώναζε σύμφωνα με το eviathema «θάψτε με, θέλω να πεθάνω»!

 

Υπενθυμίζεται ότι η διευθύντρια της ΔΟΥ που  συνελήφθη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος και άλλη μια υπάλληλος, κρίθηκαν προφυλακιστέες μετά τις απολογίες τους.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους θα ασκήσουν έφεση καθώς αρνούνται τις κατηγορίες, με την προϊσταμένη να υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης.

Βίλες με πισίνες και χλιδή

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα εφοριακούς, φαίνεται ότι ζούσαν μέσα στη χλιδή. Όπως ανακάλυψαν στην έρευνά τους  οι αρχές, ο υποδιευθυντής τη ΔΟΥ και ο λογιστής διατηρούσαν πολυτελείς βίλες με πισίνες.




Νέο ντοκουμέντο για το κύκλωμα εφοριακών: Η 56χρονη «διεκπεραιώτρια» βγαίνει από την ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με χρήματα!

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ήρθαν στο φως βίντεο-ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την δράση του κυκλώματος




Εκείνες τις ημέρες παρακολουθούσαν στενά την 56χρονη διεκπεραιώτρια η οποία συνελήφθη μαζί με ακόμα έξι άτομα. Στο ντοκουμέντο εμφανίζεται να εξέρχεται από τη ΔΟΥ Χαλκίδας, κρατώντας στα χέρια της έναν φάκελο. Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχε παραλάβει από την 50χρονη διευθύντρια και περιείχε 5000 ευρώ ενώ αφορούσε επιχειρηματία. Η 56χρονη έχει «πιαστεί» σε συνομιλίες με την διευθύντρια και με την 67χρονη υπάλληλο να στήνουν επιχειρήσεις εκβιασμών και φορολογικών διευκολύνσεων επιχειρηματιών και πολιτών.

Δείτε φωτογραφία:

Επίσης, σε άλλο βίντεο έχει καταγραφεί επιχειρηματίας που κατήγγειλε το κύκλωμα των εφοριακών να φτάνει στην εφορία κρατώντας έναν φάκελο. Είναι ο ίδιος που βρέθηκε στην ΔΟΥ Χαλκίδας στις 17 Μάϊου κρατώντας έναν λευκό φάκελο που περιέχει μεγάλο χρηματικό ποσό, συγκεκριμένα περίπου 10.000 ευρώ!

Δείτε βίντεο:




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This