«Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε» – 37χρονος παρενοχλεί και τρομοκρατεί την πρώην του 10 χρόνια μετά το χωρισμό τους!

Στέλνει διαρκώς μηνύματα στη γυναίκα, η οποία έχει οικογένεια πλέον και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στα παιδιά της!

Must Read

Μια απίστευτη ιστορία εμμονής αποκαλύφθηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου 37χρονος κατηγορούμενος που είχε συλληφθεί, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να οριστεί δικηγόρος υπεράσπισης, με την αυτόφωρη διαδικασία να αναβάλλεται για την προσεχή  Δευτέρα (21/8).

Ο άνδρας από τη Χαλκιδική παρακολουθεί εμμονικά την πρώην σύντροφό του από τον Αλμυρό Βόλου, η οποία έχει παντρευτεί και έχει δημιουργήσει οικογένεια, κατοικώντας στην Σούρπη Μαγνησίας. Να σημειωθεί ότι η σχέση του 37χρονου με τη συνομήλική του έληξε προ δεκαετίας!

Παρόλα αυτά, όπως έχει καταγγείλει η γυναίκα, εκείνος την παρακολουθεί, της στέλνει μάλιστα και μηνύματα συνεχώς, ενώ έφτασε στο σημείο να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στο ζευγάρι και τα παιδιά του!

Η γυναίκα προ μηνός είχε κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, τα οποία προχθές παραβίασε ο 37χρονος, στέλνοντας αλλεπάλληλα μηνύματα στο κινητό της. Κλήθηκε η αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος έμεινε κρατούμενος για ένα 24ωρο, αφού κατατέθηκε μήνυση εναντίον του από το ζευγάρι.

«Μας τρομάζει, μας τρομοκρατεί, δεν ξέρουμε τα να κάνουμε. Έχει γίνει πλέον επικίνδυνο να βγαίνεις από το σπίτι σου και να τον βλέπεις μπροστά σου», είπαν χαρακτηριστικά η γυναίκα και ο σύζυγός της ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου προβληματίστηκε από το γεγονός ότι ο τόπος διαμονής του 37χρονου είναι η Χαλκιδική και όσο βρισκόταν στη Μαγνησία έμενε σε… αντίσκηνο.

Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να διατηρηθεί η κράτησή του, αλλά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα, υπό τον όρο να μην πλησιάσει, ούτε να ενοχλήσει τη γυναίκα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This