Φωτιά στην Καβάλα: Κάηκαν δύο πυροσβέστες

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα δύο πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες

Must Read

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες στο πύρινο μέτωπο του Διαλεκτού Καβάλας.

Οι πυροσβέστες υπέστησαν εγκαύματα, με τον έναν να έχει καεί στο πρόσωπο και τον δεύτερο, στο χέρι. Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και το όχημα με το οποίο επιχειρούσαν στην κατάσβεση.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι υδροφόρα οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει και ένας αεροσκάφος.

Εκκενώσεις οικισμών,

Νωρίτερα, το 112 ήχησε στην περιοχή του Διαλεκτού, καλώντας του κατοίκους να εκκενώσουν το χωριό με κατεύθυνση νότια προς την Παλαιά Εθνική Οδό. Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στις 15:26 στους κατοίκους των οικισμών Δαμασκηνιά, Εκλεκτό, Αβραμυλιά στην Καβάλα να εκκενώσουν με κατεύθυνση νότια προς την Παλαιά Εθνική οδό.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This