Μυστηριώδης θάνατος 37χρονης, από ακατάσχετη αιμορραγία, στην Πάτρα

Συνελήφθη ο Αλγερινός σύντροφός της

Must Read

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση 37χρονης από την Πάτρα που έχασε τη ζωή της από ακατάσχετη αιμορραγία, με τον 40χρονο Αλγερινό σύντροφό της να έχει συλληφθεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tempo24, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας, στο κέντρο της Πάτρας. Κάποια στιγμή η 37χρονη άρχισε να αιμορραγεί από άγνωστο σημείο του σώματός της.

Ο 40χρονος σύντροφός της, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, ισχυρίστηκε πως όταν εντόπισε την αιμορραγία, προσπάθησε με διάφορα ρούχα να τη σταματήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι και δεν έδειχνε να συνέρχεται. Εκείνος έχοντας τρομοκρατηθεί, όπως ανέφερε, κάλεσε την ΕΛΑΣ. Η Αστυνομία μετά από έρευνα τον συνέλαβε, καθώς μεταξύ άλλων βρέθηκε μπλούζα με αίμα της 37χρονης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This