Aπομάκρυνση 161 λεωφορείων φυσικού αερίου από τα Άνω Λιόσια

Must Read

Στον Έβρο μετακινούν πυρομαχικά, στα Άνω Λιόσια… λεωφορεία, και μάλιστα 161 τον αριθμό, καθώς το πύρινο μέτωπο στην περιοχή της Φυλής εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτο.

Ειδικότερα, πρόκειται για λεωφορεία που λειτουργούν με φυσικό αέριο, το οποίο, ως γνωστόν, είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο και ως εκ τούτου, θεωρήθηκε σκόπιμο να απομακρυνθούν από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων για προληπτικούς λόγους. Στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην περιοχή μετέβησαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, και ο γενικός γραμματέα Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, προκειμένου να επιβλέψουν της απομάκρυνσής τους, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΟΣΥ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Η χώρα δοκιμάζεται για άλλη μια φορά από την πύρινη λαίλαπα. Το σύνολο της ελληνικής πολιτείας δίνει μάχη σε όλα τα μέτωπα. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της ΟΣΥ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γ. Ξιφαράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This