Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αγία Σοφία Κυνουρίας

Επιχειρούν εκ νέου τα πτητικά μέσα

Must Read

Σε ύφεση πλέον η δασική πυρκαγιά στην Αγία Σοφία της Βόρειας Κυνουρίας. Παραμένουν και επιχειρούν όλες οι επίγειες δυνάμεις δασοπυρόσβεσης.

Η κοινότητα απέφυγε τις σοβαρές ζημιές, και κάποιες εστίες της φωτιάς μεταφέρθηκαν στον ήπιο ορεινό όγκο, ακριβώς πάνω από το χωριό. Στο πεδίο, δούλεψαν όλο το βράδυ, 46 πυροσβέστες, 16 πυροσβεστικά οχήματα και 54 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Συνδράμουν στην υδροπαροχή, υδροφόρες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του δήμου της Τρίπολης. Φυσικά, ενισχύουν στην παροχή νερού και ιδιώτες. Στην Αγία Σοφία βρίσκεται η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και αυτοδιοικητικοί παράγοντες. Άνεμοι ισχυροί, πριν τα μεσάνυχτα δεν έπνεαν. Με το πρώτο φως της ημέρας, επιχειρούν εκ νέου τα πτητικά μέσα (ελικόπτερα, αεροπλάνα), ώστε να οριοθετηθεί η πυρκαγιά, ανάμεσα στην Αγία Σοφία και στο Δραγούνι Κυνουρίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This