Εκδόθηκε από την Ελλάδα Τσέχος που κατηγορείται για απάτη δισεκατομμυρίων με δάνεια και πιστωτικές κάρτες

Must Read

Ένας Τσέχος κατηγορούμενος για ενορχήστρωση απάτης δανείων δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκδόθηκε από την Ελλάδα στην Τσεχία, μετέδωσε το Τσεχικό Πρακτορείο Ειδήσεων και επιβεβαίωσε ο David Schön, εκπρόσωπος της τσεχικής αστυνομίας.

Είχε συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία σε σκάφος κοντά στην Κέρκυρα στα τέλη Ιουλίου, αφότου εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης έχοντας διαπιστώθηκε ότι κρυβόταν στο εξωτερικό.

Αφού πέρασε τρεις εβδομάδες υπό κράτηση στην Ελλάδα, ο 63χρονος άνδρας μεταφέρθηκε χθες Παρασκευή συνοδεία Τσέχων αστυνομικών και βρίσκεται τώρα σε κελί αστυνομικού τμήματος στην Πράγα.

Η ταυτότητα του υπόπτου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Seznam Zprávy ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον Jiří Lišek, ο οποίος κατηγορήθηκε για μια υπόθεση που συνδέεται με πιστωτική απάτη εντός της Metropolitan Savings Association (MSD), ενός  αποταμιευτικού και πιστωτικού συνεταιρισμού, που τον Δεκέμβριο του 2013 κηρύχθηκε από τσεχικό δικαστήριο σε κατάσταση πτώχευσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This