Πέθανε η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον τζουντόκα στην Αργυρούπολη

Κατέληξε η 41χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον νταή προπονητή τζουντόκα

Must Read

Θρήνο προκάλεσε η είδηση ότι η 41χρονη Όλγα που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον προπονητή τζούντο στην Αργυρούπολη, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο δεχόταν την απαραίτητη φροντίδα, μετά από 7 μήνες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, η 41χρονη υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Την τραγική είδηση, έκανε γνωστή ο σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω»:

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ….. μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε. Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –
γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!’

Οργή για την ποινή-χάδι στον νταή της Αργυρούπολης

Ο 47χρονος προπονητής τζούντο καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή, έχοντας κριθεί ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις, μιας και χαρακτηρίστηκε «χάδι», αναλογικά με τη ζημιά που προκάλεσαν τα χωρίς έλεος χτυπήματά του.

 

«Τι καταδικάστηκε; Πολλά χρόνια έφαγε… Έχουμε ωραίο κράτος. Έχουμε δικαιοσύνη. Σωστά τα 10 χρόνια; Ζήτησε συγγνώμη. Και τι μ’ αυτό; Δε θα το ξανακάνει; Γιατί; Η πρώτη φορά ήταν που το έκανε; Τις άλλες γυναίκες του; Δεν έχει κάνει και λίγα», είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα της Όλγας.

Για να προσθέσει αναφερόμενη στην εικόνα της κόρης της: «Είπε ότι της έδωσε μόνο δύο χαστούκια; Με δυο χαστούκια έπαθε αυτό που έπαθε; Είναι δυνατόν; Ούτε μιλάει, ούτε να εξυπηρετηθεί, ούτε τίποτα. Δεν μπορεί να περπατήσει. Καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται πράγματα, αλλά τι να το κάνω».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, τόνισε πως μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά το παιδί του: «Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, δράμα. Η Όλγα είναι σε άσχημη κατάσταση, δε μιλάει, δεν μπορεί να σηκωθεί. Μόνο ο θεός ξέρει πότε θα γίνει καλά».

Δείτε επίσης:

Δέκα χρόνια κάθειρξη στον προπονητή τζούντο που ξυλοκόπησε βάναυσα την Όλγα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This