Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Από την Κυριακή προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Κηφισιά λόγω… τεχνολογίας

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, από τις 17 έως τις 21 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ ως εξής:

• Στην οδό Χαρ. Τρικούπη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σειρήνων και Τατοΐου, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 3,00 μέτρων.

• Στην οδό Τατοΐου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρανταπόρου και Κύρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Στέφανο.
– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 6,35 μέτρων.

• Στην οδό Τατοΐου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Πρωτέως, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 6,70 μέτρων.

• Στην οδό Τατοΐου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πρωτέως και Συνταγματάρχου Δαβάκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Στέφανο.
– Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους από 5,60 έως 6,60 μέτρων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ