Αργολίδα: Μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη σκότωσε ο 75χρονος τον σκύλο του!

Τι αναφέρει το έγγραφο της μήνυσης που έκανε ο ιδιοκτήτης του ζώου

Must Read

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον αποτρόπαιο θάνατο ενός σκυλιού στην Αργολίδα ο οποίος πυροβολήθηκε από έναν 75χρονο χωρίς λόγο και αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φρικιαστικό περιστατικό το οποίο έγινε στο Πλέπι Θερμησίας είδε με τα μάτια του ο ιδιοκτήτης του άτυχου τετράποδου που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση!

Ο ηλικιωμένος δράστης σήκωσε την καραμπίνα του και την άδειασε πάνω στο άτυχο σκυλάκι το οποίο έφυγε από την ζωή ακαριαία.

Ένας 42χρονος βοσκός ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του ζώου και ήταν αυτός που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Ο 75χρονος, όταν συνειδητοποίησε ότι έγινε αντιληπτός, παρουσιάστηκε στο τμήμα όπου και συνελήφθη για την πράξη του.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το έγγραφο της μήνυσης που έκανε ο 42χρονος στην αστυνομία, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης ο δράστης πλησίασε το κοπάδι με όχημα και έβγαλε  κυνηγετικό όπλο τύπου δίκανο το έστρεψε στο πρόσωπο ενός τσοπανόσκυλου το οποίος πυροβόλησε δυο φορές σε ευθεία βολή!

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας ο 75χρονος προσήλθε αυτοβούλως στην Ασφάλεια όπου συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς και περί όπλων και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου ως πειστήρια. Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί αρμοδίως για συγκριτική βαλλιστική εξέταση ενώ βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 30.000 ευρω στον κατηγορούμενο για θανάτωση ζώου και στον ιδιοκτήτη του ζώου 600 ευρώ γιατί δεν είχε τσιπ και για βιβλιάριο υγείας.

Δείτε επίσης:

Νέα κτηνωδία στην Ερμιόνη: Ηλικιωμένος σκότωσε σκύλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This