Ντοκουμέντο με τον 52χρονο που συνελήφθη για εμπρησμό στη Χαλκίδα

Σε απόσταση 200 μέτρων έβαλε δυο φωτιές

Must Read

Πριν λίγες μέρες στη Χαλκίδα είχαμε τη σύλληψη ενός 52χρονου για την πρόκληση δυο πυρκαγιών, που ευτυχώς έσβησαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στα ίχνη του 52χρονου έφτασαν οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής αναλύοντας οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή. Μετά τη σύλληψή του ο άντρας δεν ομολόγησε ότι έβαλε τις δύο φωτιές. Αντιθέτως υποστήριξε ότι πέταξε το τσιγάρο του και έτσι ξέσπασε η πρώτη πυρκαγιά.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές Χαλκίδας, δεν έπεισε Εισαγγελέα και Ανακριτή και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όμως βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποδεικνύει την δράση του. Ο κατηγορούμενος  φαίνεται να κινείται με το αυτοκίνητό του στο δρόμο, δίπλα στο κοιμητήριο στην περιοχή Δοκός.

Λίγα λεπτά μετά φεύγει με το κόκκινο αυτοκίνητο και μόλις 14 δευτερόλεπτα αργότερα ξεπηδούν οι πρώτες φλόγες, που όπως φαίνεται και στο βίντεο εξαπλώθηκαν γρήγορα.

Σε απόσταση μόλις 200 μέτρων ο 52χρονος φέρεται να έβαλε και δεύτερη φωτιά, όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας επιχείρησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This