Κάρφωσε στην καρωτίδα της 63χρονης στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο ο τρόφιμος του ψυχιατρείου!

Διαταγή ΕΔΕ για το αδιανόητο περιστατικό με τα 12 αλλεπάλληλα χτυπήματα σε πρόσωπο και λαιμό στην Κέρκυρα - Ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών

Must Read

Αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ψυχιατρική Κλινική της Κέρκυρας, όπου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 31/8, ασθενής σκότωσε άλλη νοσηλευόμενη με 12 λυσσαλέα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό με στυλό και ξύλινο μαχαιροπίρουνο!

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι, εάν τελικά υπάρχει η σωστή επίβλεψη εντός του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ασθενής χρησιμοποίησε αιχμηρό αντικείμενο και σκότωσε 63χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, στην Ψυχιατρική Κλινική. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας καθώς και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Ασφάλειας, από την αυτοψία – έρευνα που διενήργησαν προέκυψε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας που αντιμετώπιζε και αυτή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, προήλθε από 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό με νύσσον όργανο και συγκεκριμένα με στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της.  

Διαταγή για ΕΔΕ

Ύστερα από το περιστατικό εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για την επίβλεψη των ασθενών, με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου να έχει διατάξει ΕΔΕ. Όλα φαίνεται ότι συνέβησαν λίγο πριν από τις 10 χθες το βράδυ, όταν ο 45χρονος της Ψυχιατρικής Κλινικής, επιτέθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε μια γυναίκα 63 ετών που εκείνη την ώρα κοιμόταν στο κρεβάτι της. Μεταξύ άλλων, διερευνάται πώς ο 45χρονος μετέβη από την Ψυχιατρική Κλινική στο δωμάτιο (στα Οξέα) όπου νοσηλευόταν η 63χρονη και την σκότωσε.

 

Ο δράστης φέρεται να κάρφωσε στην άτυχη τρόφιμο ένα στυλό στην καρωτίδα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στην κλινική προκλήθηκε πανικός και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και περιόρισε σε χώρο του νοσοκομείου τον 45χρονο δράστη. Στον χώρο έφτασε και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραγικού συμβάντος, ενώ για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί η αστυνομία. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Κέρκυρα: Τρόφιμος της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου κάρφωσε στυλό στο λαιμό 63χρονης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This