Αιματηρή συμπλοκή στο Χαϊδάρι – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις

Must Read

Τρόμος στο Χαϊδάρι όπου σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, ένας εκ των δύο μάλιστα λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμπλοκή, στην οποία συμμετείχαν τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες ηλικίας 53, 20 και 21 ετών και μία γυναίκα 49 ετών, έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) έξω από ένα κατάστημα στην οδό Κύπρου στο Χαϊδάρι. Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για συμπλοκή μεταξύ ατόμων και όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τους κατηγορούμενους αιμόφυρτους.

Δύο τραυματίες

Από την αιματηρή συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας 20χρονος, ενώ ένας 21χρονος έφερε τραύματα στο χέρι και στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι τραυματίες κατονόμασαν τους δράστες. Πρόκειται για έναν 53χρονο και μία 49χρονη, ενώ οι Αρχές που προχώρησαν συνολικά σε τέσσερις συλλήψεις.

Στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό βρέθηκε ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Επίσης από τις κάμερες της περιοχής φαίνονται δύο από τους κατηγορούμενους να αποβιβάζονται από μία μηχανή και να επιτίθενται σε δύο άλλα άτομα – επίσης κατηγορούμενους – ωστόσο δεν φαίνεται ξεκάθαρα τι ακριβώς έχει συμβεί.

Την ίδια ώρα η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This