Κέρκυρα: Ποτά «μπόμπες» ευθύνονται για τον θάνατο της 22χρονης Βρετανίδας αστυνομικού;

Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια

Must Read

Νεκρή κοντά σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Κάβος της Κέρκυρας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής μια 22χρονη Βρετανίδα, η οποία, στην πορεία έγινε γνωστό πως επρόκειτο για αστυνομικό, η οποία «μόλις είχε προσγειωθεί» στο νησί των Φαιάκων για διακοπές.

Η άτυχη 22χρονη εντοπίστηκε τυχαία από περαστικό σωριασμένη στο έδαφος και φέροντας τραύματα στο κεφάλι, τα οποία φέρεται να προκλήθηκαν κατά την πτώση της από μεγάλο ύψος. Σημερινό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Sun» έρχεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της, υποστηρίζοντας πως η αστυνομικός ενδέχεται να κατανάλωσε νοθευμένο αλκοόλ το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αστυνομία του Surrey, αποφάσισε να το «ρίξει έξω» το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ο συνάδελφός της επέστρεψε στο ξενοδοχείο τους. Ο Γιάννης Αϊβατίδης, επικεφαλής γιατρός της Κέρκυρας, ο οποίος εξέτασε πρώτος τη νεαρή Βρετανίδα, δήλωσε στην εφημερίδα ότι εντόπισε αλκοόλ στην αναπνοή της. Πρόσθεσε δε ότι πέθανε «λίγες μόλις ώρες» αφότου έφτασε στην περιοχή και συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν ερωτήματα για το τι είδους αλκοόλ κατανάλωσε. Αν ήταν νοθευμένο και ήταν τόσο μεθυσμένη λόγω της μεθανόλης που είχαν τα ποτά που κατανάλωσε». Ο ίδιος αναφέρει ότι τη λύση του γρίφου θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα ευρήματα της νεκροψίας

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής σημείωσε πως η νεκροψία που έγινε σήμερα στη σορό της άτυχης κοπέλας, αποκάλυψε ότι η αστυνομικός έπεσε από ύψος αρκετών μέτρων. Ο Αϊβατίδης πρόσθεσε πως «τα ευρήματα περιλαμβάνουν κατάγματα στον θώρακα, το στομάχι και μια μικρή ρήξη σπλήνας. Ωστόσο, ο θάνατος προήλθε από το τραύμα στο κεφάλι», επισημαίνοντας ότι τα συγκεκριμένα ευρήματα αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια.

Τόνισε, πάντως, πως δεν είναι σαφές εάν η αστυνομικός ήταν με φίλους τη στιγμή του «τυχαίου θανάτου» της. «Πιστεύω ότι μπορεί να μπέρδεψε το κτίριο στο οποίο έμενε και μπορεί να έπεσε, προσπαθώντας να μπει. Αυτό που παραμένει ασαφές και τώρα αποτελεί μέρος της αστυνομικής έρευνας, είναι αν την εγκατέλειψαν φίλοι της μετά την πτώση», κατέληξε.

Οι Αρχές του νησιού ανακοίνωσαν χθες Κυριακή, ότι μετά από επιδρομές που πραγματοποίησαν στον Κάβο, αποφασίστηκαν «λουκέτα» για 28 μπαρ της περιοχής, αφού διαπιστώθηκε ότι σέρβιραν νοθευμένο αλκοόλ, καθώς και σφηνάκια από υπολείμματα ποτών των πελατών τους! Ο Κάβος είναι εδώ και αρκετό καιρό ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των νεαρών Βρετανών που επισκέπτονται τη χώρα μας, οι οποίοι, άλλωστε, αποτελούν και τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών που προσελκύει το επτανησιώτικο νησί κάθε χρόνο.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να φτάσει στην Κέρκυρα ο πατριός της αστυνομικού, για τον επαναπατρισμό της σορού της 22χρονης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This