Η Καλλιστώ Βαρδή έκανε το Καλλιμάρμαρο να κλάψει με το συγκινητικό λόγο που εκφώνησε στη συναυλία για τον πατέρα της

Must Read

Ο Αντώνης Βαρδής θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές της γενιάς του. Έτσι λοιπόν για να τον τιμήσουν η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες του, πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Καλλιμάρμαρο, μία μεγάλη μουσική γιορτή του «Όλοι μαζί μπορούμε», η οποία ήταν αφιερωμένη στο μουσικό του έργο.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο στάδιο για να ακούσουν τα τραγούδια του που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο χρόνο.

Η φετινή συναυλία φέρει τον τίτλο με μία αγκαλιά τραγούδια και τα αξέχαστα τραγούδια του ερμήνευσαν οι τραγουδιστές: Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Αντώνης Ρέμος.

Στην αρχή της συναυλίας όμως ανέβηκε στη σκηνή η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ η οποία μίλησε για τον πατέρα της με τα πιο τρυφερά λόγια προκαλώντας συγκίνηση σε όσους την άκουσαν.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον. Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», έκλεισε συγκινημένη τον λόγο της η Καλλιστώ Βαρδή.

@panikrecords

Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη…#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This