Blue Horizon: Από τι πέθανε ο 36χρονος – ΕΔΕ και για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Ήταν ζωντανός όταν έπεσε στη θάλασσα!

Must Read

Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή από την εξέταση που προηγήθηκε στην σορό του άτυχου 36χρονου Αντώνη που έπεσε στην θάλασσα χθες το βράδυ όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon της Attica Group που είχε ως προορισμό την Κρήτη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, η αιτία θανάτου είναι πνιγμός.

Ωστόσο, όπως συμπληρώνει ο πνιγμός ήταν «σε έδαφος κάκωσης κεφαλής».

Δηλαδή, όπως φαίνεται από την νεκροψία, ο νεαρός κάπου χτύπησε το κεφάλι του, καθώς είχε κακώσεις, ήπιε νερό και πνίγηκε. Άρα, όταν έπεσε στη θάλασσα ήταν ζωντανός και θα μπορούσε να σωθεί αν είχε κάποια βοήθεια!

Η διαδικασία ξεκίνησε γύρω στην 13:30 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά από τους ιατροδικαστές Σωτήρη Μπογιόκα και Σωκράτη Τσαντίρη και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, μετέβη και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να φωτογραφήσει τη σορό του 36χρονου και να αναζητήσει επιπλέον στοιχεία που θα φωτίσουν πλήρως το σκηνικό του θανάτου.

ΕΔΕ και για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά 

Την διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που αφορά τη διαχείριση του τραγικού περιστατικού χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, όπου o 36χρονος Αντώνη, βρήκε τραγικό θάνατο κατά τον απόπλου του Blue Horizon, διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Το πλοίο δεν σταμάτησε για την επιχείρηση διάσωσης του 36χρονου και αναχώρησε κανονικά σαν να μην συνέβη το παραμικρό.Χρειάστηκε η εντολή εισαγγελέως για να επιστρέψει στο λιμάνι!

Δείτε επίσης:

Blue Horizon: Τα τηλεγραφήματα ντροπής του ΑΠΕ για «ατύχημα»!

Aυτός είναι ο 36χρονος Αντώνης που σκοτώθηκε στο λιμάνι – Νέο βίντεο από την τραγωδία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This