Οίκος ανοχής κατέγραφε τις σεξουαλικές συνευρέσεις – Εντοπίστηκαν και ποσότητες κοκαΐνης

Must Read

Παράνομες κάμερες που κατέγραφαν τις σεξουαλικές συνευρέσεις και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών ήταν μερικά μόνο από τα όσα αποκάλυψε έρευνα των Αρχών σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να φορούν χειροπέδες σε υπεύθυνους και εργαζόμενες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας της Ασφάλειας σε οίκο ανοχής σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για, τα κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ναρκωτικών και μαστροπείας.

Αναλυτικότερα, ανάμεσα στους συλλφθέντες είναι ο 62χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης, η βοηθός του ηλικία 48 ετών, μία 25χρονη και μία 39χρονη που εργάζονταν ως ιερόδουλες. Όπως διαπιστώθηκε, ο οίκος ανοχής λειτουργούσε χωρίς νόμιμη άδεια, ενώ σε αυτό εργαζόταν ως εκδιδόμενη η 39χρονη αλλοδαπή, στερούμενη απαιτούμενου πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος. Ακόμη, αποκαλύφθηκε ότι στην εν λόγω επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας και ήχου, ενώ σε ξεχωριστό δωμάτιο εντός του οίκου ανοχής, βρισκόταν 25χρονη, η οποία, από κοινού με τον 62χρονο, κατείχαν (1,8) γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατασχέθηκαν συνολικά η προαναφερθείσα ποσότητα κοκαΐνης, ρομποτική κάμερα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, μια συσκευή καταγραφής εικόνας βίντεο, δύο σημειωματάρια σημειώσεων και το συνολικό χρηματικό ποσό των (3.215).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This